jueves, 28 de abril de 2011

Bé, avui m'ha entrat el venazo d'escriure en català, així que, res xdd. Doncs bé, avui el meu dia també ha començat amb un bon madrugón, o al menys, amb un intent de despertar-me una mica abans del compte, per tal de poder arribar puntual a classes, i que em tornin d'una puta vegada el carnet de l'insti. Però, com ahir, he arribat d'hora per res, perquè la tia que em va treure el carnet no hi era passant llista com de costum.

Així que res, vaig estar buscant-la durant els canvis de classe abans de l'hora del pati, fins i tot just abans de que comencés. Però no va servir de gaire perquè suposadament havia sortit al cafè per esmorzar. Per tant, no em quedava més remei que intentar convèncer al profe de guardia que hi hagués a la porta perquè em deixés sortir, explicant-li la meva situació, clar xdd. I ni més ni menys estava allà el senyoret Eixarc Escaramís. Bé, li vaig explicar el que passava amb el meu carnet, però res, com ja m'ho imaginava, ell no s'ho creia, o sí, però em va dir que ho sentia, però que no podia deixar-me sortir. La Maka va dir-li que per avui fes una excepció, que ningú no s'havia de perquè assabentar. Però res, que no colava... xdd Total, que un dia més em vaig haver de fotre allà dins, i jo volent sortir per caminar una miqueta xdd.

En fi, va passar la mitja hora, i cap a classes de nou. Abans de dirigir-me cap a l'aula, vaig anar a la meva guixeta per pillar llibres, i tot just vaig topar-me amb el meu tutor. Li vaig explicar lo del meu carnet, i després d'haver mirat a la llista on figura tot el personal docent, va veure que la Mònica (qui em va treure el carnet) estava de baixa. I jo: vale... u_u. Segons el profe mirarà de que hi hagi una manera de que em deixin sortir a l'hora del pati, o no sé. Espero que sigui així, perquè ara que arriba el bon temps, no vull quedar-me allà tancada tots els patis.

Bé, tot seguit vaig anar cap a l'aula. Tocava Filo, i em va entrar una son... xdd Però això va ser després de la típica xerrada que fan els meshisos amb el profe (i tutor meu alhora) sobre els partits del Barça. I com no, avui tocava parlar del Madrid-Barça d'ahir a la Champions. Jo em vaig mantenir neutral malgrat ser merengue, perquè no m'agrada discutir de futbol. A part, amb l'espectacle que hi va haver ahir, millor era no immutar-se, perquè no valia la pena. Ve, futbol a part, el que deia, quasi em quedo K.O., però vaig aguantar haha.

A continuació, Història, pitjor encara. Em vaig mantenir desperta, però. Suposo perquè no va ser com sempre, això d'anar llegint el tema, i després algun comentari de text. Millor, ja que sinó, m'hagués adormit en només un parell de minuts xdd. Seguidament, en canvi de classe, vam fer una mini sessió de fotos els meshisos i jo amb la super gorra del senyoret Oussama (és guapíssima, ja penjaré fotos meves amb ella aquí mateix o al fb *_*).

I per últim, Anglès. De nou classe amb l'estimada Marina (que consti que la seva subsituta, la Gloria, era un encant també, i les seves classes estaven molt bé). Vam acabar de veure la peli que ens va començar a posar la Gloria abans de Setmana Santa, que era la de "La niñera mágica" ("Nanny McPhee"). Sí, una mica infantil per la nostra edat, però està molt bé, sincerament xdd.

I doncs res, ara toca pencar com una boja amb els deures, i estudiar a full (o al menys fer pràctica a full) per l'examen de demà d'Economia de l'Empresa. Desitgeu-me molta sort. Fins demà.


(No té res a veure amb el dia d'avui, però sí més o menys va vinculat amb les meves ansioses ganes de festa i desconnexió xdd. Podria posar les fotos amb la gorra, però no estan editades ni res, així que ja les posaré un altre dia ;P)

1 comentario:

  1. Senyoreta misundaztood xD m'has dit que passi i he pasat, que consti que feia una mandra llegir-se tot alló u.u pero buenoo jajaja llegeixo l'he continuat xDDD

    ResponderEliminar